VTEM BannersVTEM BannersVTEM BannersVTEM BannersVTEM BannersVTEM Banners

Έπιπλα Κατασκευής μας

Έχουμε 337 επισκέπτες συνδεδεμένους

Έπιπλα ΜελαμίνηςΕταιρεία

Η φιλοσοφία της εταιρίας Γ. Κομνηνός – Γ. Παπαδόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι ή ικανοποίηση των πελατών της. Με 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των επίπλων και των ειδικών κατασκευών, παρέχουμε ποιοτικές λύσεις σχεδιάζοντας και δημιουργώντας έπιπλα προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας επιθυμίες. Ο κάθε χώρος αντιμετωπίζεται με τις ιδιαιτερότητές του, έχοντας στόχο τον ιδανικό συνδυασμό λειτουργικότητας και εμφάνισης της κάθε κατασκευής.

 

Η εμπειρία μας στην παραδοσιακή επιπλοποιία συναντά την σύγχρονη αισθητική. Η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή της κουζίνας, της ντουλάπας ή της ειδικής κατασκευής υλοποιείται στο εργοστάσιο της εταιρείας μας από το έμπειρο προσωπικό μας, με τη βοήθεια προηγμένου εξοπλισμού και μέσα στο χρονικό διάστημα που εγγυόμαστε.

Η μεγάλη ποικιλία των υλικών, από φυσικό ξύλο μέχρι ιδιαίτερους βακελίτες και καπλαμάδες, συντελούν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Με εγγύησή την τεχνογνωσία που μας δίνει η πολυετή μας εμπειρία στο χώρο του επίπλου και το μεράκι για τη δουλειά μας, εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην Γ. Κομνηνός – Γ. Παπαδόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. δεν αποκτούμε απλά πελάτες, αλλά φίλους.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Search - Communicator
Search - Jfcategories
Search - Jfcontacts
Search - Jfcontent
Search - Jfnewsfeeds
Search - Jfsections
Search - Jfweblinks
E-shop
Περιεχόμενο
Search - Weblinks
Search - Contacts
Κατηγορίες
Ενότητες
Search - Newsfeeds
Cart
Το Καλάθι σας είναι άδειο.

Σύνδεση